Smart School
Smart School
Icons

TWEEDEHANDSBOEKEN VERKOPEN

 1. Je koopt verkoopstrookjes op het SESO aan € 2 per 10 stuks.
  Dit kan vanaf woensdag 20 juni.
  !! Let op: ENKEL CASH !!

 2. Je kijkt na welke boeken volgend schooljaar nog kunnen verkocht worden (zie boekenlijsten op de website van de school).

 3. Je steekt in elk boek dat je wil verkopen een verkoopstrookje met op beide delen naam, klas, adres, bedrag dat je voor dit boek wenst te ontvangen, alsook de titel van het boek. Indien een handboek uit twee delen bestaat, moet voor elk deel een afzonderlijk formulier ingevuld worden.

 4. Je schrijft in elk boek in potlood je naam en het bedrag.

 5. Voor het vaststellen van de prijs geldt de volgende regel: een prijs in verhouding tot de staat van het boek. Voor de prijs neem je steeds een geheel getal (niets na de komma). Met potlood aangebrachte aantekeningen verwijder je met een gom. Boeken waarin met stift of pen geschreven is, kunnen niet verkocht worden! De leraar die de boeken controleert, mag de prijs eventueel aanpassen.

 6. Bij het inleveren van de boeken (zie hieronder) wordt het ontvangstbewijs afgestempeld en daarna afgescheurd. Dit is het bewijs dat je het boek hebt binnen geleverd. Het voorleggen van dit bewijs is verplicht en noodzakelijk om een uitbetaling te bekomen van je verkochte boeken op vrijdagnamiddag.

 7. Inleveren van boeken die je wil verkopen kan op donderdag 27 juni van 12.30 tot 14.30 uur in de aangeduide lokalen in de F0-gang.

 8. Uitbetaling van verkochte boeken enkel met het ontvangstbewijs dat je donderdag ontving, kan op vrijdag 28 juni van 13.30 tot 15.00 uur in F1 of van maandag 01/07 tot en met woensdag 03/07 en vanaf maandag 26/08 tot en met woensdag 28/08 telkens van 10.00 tot 12.00 uur (aanmelden aan het SESO).

 9. Niet verkochte boeken kunnen afgehaald worden op bovenvermelde data in juli en augustus. Leerlingen die in 2019-2020 op onze school blijven kunnen ook de 3de week van september de boeken ophalen. De regeling hiervoor krijg je in september.