Smart School
Smart School
Icons

Epidauros


Epidauros is het toneelgezelschap van het Sint-Michielscollege te Brasschaat!

Sinds de oprichting van Epidauros door oud-leraar Fons Raeymaekers in 1976 en de allereerste productie in 1977 stelt deze toneelgroep zich tot doel elk jaar een hoogstaand theaterevenement te brengen, waarbij gaandeweg een innige en intense samenwerking is ontstaan tussen leerlingen, oud-leerlingen, leraars en oud-leraars — samen met vriendschappelijke banden die tot op vandaag, na meer dan 30 jaar activiteit, iedereen blijven bezielen.

Op hun website (www.epidauros.be) vindt u ondermeer een (bijna) volledig productie-overzicht in chronologische volgorde, een tweedelige historiek van het gezelschap, de e-mail adressen van de vaste ‘staf’, een gastenboek, en uiteraard up-to-date informatie over de lopende productie.

Epidauros is in de loop der jaren onmiskenbaar uitgegroeid tot een blijvende waarde — niet alleen binnen de collegemuren maar ook ver daarbuiten, bij een erg trouw en enthousiast publiek.

Het licht wordt gedimd, het doek wordt gehaald… elk jaar opnieuw! We hopen van harte ook u, beste bezoeker, binnenkort op een nieuwe productie van Epidauros te mogen begroeten!