Smart School
Smart School
Icons

Inschrijven - MIDDELBARE SCHOOL

De voorrangsregeling (broers of zussen reeds op onze school) start vanaf maandag 24/01/2022 tot en met vrijdag 25/02/2022.  Na het invullen van het inschrijvingsformulier op de website zal Mevr. Swiggers contact met u opnemen om de inschrijving te bevestigen en een volgnummer door te geven.

Gezien de onzekere situatie en de geldende maatregelen zal onze kennismakingsdag op 12 maart 2022 digitaal plaats vinden. Op de hoofdpagina van onze website klikt u op “Klik hier om kennis te maken met onze school. Als u na het bekijken van de filmpjes nog vragen hebt, kan u een afspraak maken voor een online gesprek op zaterdag 12 maart 2022. Een afspraak kan gemaakt worden tot en met woensdag 9 maart 2022.

Indien de omstandigheden het zouden toelaten houden we op zaterdag 23 april 2022 een kennismakingsdag op school (met individuele rondleiding) waar er tevens kan worden ingeschreven op onze school. Indien de omstandigheden dit niet toelaten, zullen de inschrijvingen op zaterdag 23 april 2022 online verlopen. 

Klik HIER om de aanvraag tot inschrijving in te vullen.