Smart School
Smart School
Icons

Leerlingenraad - Collegeteam

Zoals op iedere school, vind je natuurlijk ook bij ons een leerlingenraad! Een van de drijvende krachten van die leerlingenraad is het collegeteam. Het collegeteam staat in voor alle activiteiten die door de leerlingen voor de leerlingen worden georganiseerd. We werken nauw samen met alle andere groepen van de leerlingenraad die zich inzetten voor onze school!

In september gaat de voorzitter (of zoals dit jaar, de voorzitster) met enkele andere leden rond in de klassen om leerlingen aan te sporen zich in te zetten voor onze school. Het doel is om zo veel mogelijk enthousiaste leerlingen bij elkaar te krijgen om een jaar lang een hard werkende en hechte groep vormen.

De leerlingenraad heeft één groot doel: een zo fantastisch mogelijk collegefeest organiseren voor onze leerlingen en leerkrachten! Het hele jaar door worden er allerlei acties georganiseerd die ondertussen onmisbaar zijn geworden voor onze school. Van de grote taartenverkoop en de pepernoten die de deur uit vlogen tot snoepzakjes vol liefde voor Valentijn, de opbrengst elke verkoop brengt ons een stapje dichter bij een fantastisch collegefeest.

Ook de eerste graad werd niet vergeten! Voor hen werd dit jaar JUNGLE FEVER georganiseerd, een ‘wild’ thema en enthousiaste eerste leerlingen: het werd een absolute topper met een onvergetelijke limbowedstrijd!